В Ірпені оновлюють старі двори на вулиці Тищенка (відео)

Прибудинкові території в Ірпені на вулиці Тищенка, 3 та 3-А скоро буде важко впізнати. Зараз тут проводиться капітальна реконструкція одночасно двох дворів.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«На частині прибудинкової території взагалі не було асфальтного покриття. Зараз ми будемо класти біля під’їздів «фемку«, будемо прокладати дорогу, ставити нові сміттєві баки – сміттєві майданчики закритого типу».

На нові сучасні сміттєві контейнери замінять ось ці старі. На цьому місці облаштують один закритий сміттєвий майданчик для двох будинків. За словами міського голови, відкриті контейнери повинні зникнути з усіх дворів Ірпеня назавжди. А ще у внутрішніх  двориках цих двох будинків установлять LED-освітлення.

Олександр Маркушин:
«Ніколи не була освітлена ця прибудинкова територія, зараз ми її освітлимо. Це, по-перше, буде безпека, і, звичайно, буде їм (жителям) зручно».

Окрім цього, вздовж вулиці Тишенка встановлять паркан, і батьки вже не хвилюватимуться за дітей, які одразу з під’їздів можуть вибігти на дорогу. Завершити реконструкцію цієї прибудинкової території планують за два-три тижні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300