В Ірпені почався Фестиваль волейболу, присвячений ЗСУ

Photo 2023 02 04 19 00 45 (2)

Протягом місяця в Ірпінській дитячо-юнацькій спортивній школі змагатимуться 13 волейбольних команд різного віку. Матчі відбуватимуться у рамках міського Фестивалю волейболу, присвяченому Збройним Силам України.

«Він був заснований в Ірпені ще 15 років тому, але зараз має особливий сенс. Адже кожен, хто був присутній у спортзалі Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, зараз добре розуміє, завдяки кому ми можемо вільно співати гімн України, вільно говорити українською мовою і грати в улюблені види спорту під синьо-жовтим стягом. Це – наші Збройні сили!», — написав на своїй сторінці у Фейсбук Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Мер Ірпеня також побажав спортсменам, їхнім батькам, тренерам та уболівальникам видовищної гри і яскравих емоцій.

Нагадаємо, наприкінці січня команда Ірпінської ДЮСШ перемогла у відкритому турнірі з волейболу “Незламні” серед юнаків 2006-2007 років народження, що пройшов в Ірпені. Третє місце на турнірі посіла команда з Києва дитячо-юнацької школи №18, друге – волейболісти з Білої Церкви, а перше місце здобули ірпінські спортсмени – підопічні тренера Сергія Вдовіна.

Варто також нагадати, що під час бойових дій в Ірпені у березні 2022 року була зруйнована значна частина приміщення Ірпінської ДЮСШ. Зокрема, повністю згоріла зала, де діти займалися різними видами єдиноборств.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300