В Ірпені починають приймати лікарі Інституту невідкладної і відновної хірургії ім. В. К. Гусака

Photoeditorsdk Export (48)

З понеділка, 9 листопада, в Ірпінській міській поліклініці почнуть приймати лікарі Інституту невідкладної і відновної хірургії ім. В. К. Гусака Національної академії медичних наук України. Про це повідомляється на сторінках інституту та Ірпінської центральної міської лікарні у фейсбуці.

Відзначається, що новація передбачена підписаним раніше двостороннім меморандумом про співпрацю між інститутом і лікарнею. Записуватися на прийом можна вже сьогодні.

Автори повідомлення пообіцяли познайомити жителів міста з фахівцями, які прийматимуть в Ірпені, й тими видами медичної допомоги, яку вони зможуть надати. Першим розпочне прийом лікар вищої категорії Борис Павлов.

ДОВІДКА. Павлов Борис Борисович, лікар вищої категорії, нейрохірург, вертебролог експертного класу, науковий співробітник відділу невідкладної та відновної судинної хірургії (сектор ангіоневрології).

Досвід роботи – 23 роки. Автор понад 40 наукових статей, монографії «Балонна кіфопластика в хірургії переломів хребта», співавтор трьох винаходів.

Участь і членство в асоціаціях: Українська асоціація нейрохірургів, Міжнародне співтовариство мініінвазивної спінальної хірургії (ISMISS), Українська асоціація вивчення болю.

Спеціалізація з лікування захворювань: тригемінальна невралгія, невралгія потиличного нерва, грижі та протрузії міжхребцевих дисків, радикуліт (радикулопатія), гонартроз, коксартроз, артроз плечового суглоба, спондилоартроз, неврома Мортона, плантарний фасциїт (п’яткова шпора), тунельний синдром, постгерпетична невралгія, пухлини хребта, компресійний перелом хребта, стеноз хребтового каналу, спондилодисцит, гемангіома (пухлина) хребта, спондилолістез».

Графік прийому: щопонеділка з 8.00 до 19.00, кабінет 325 (3-й поверх, консультаційний центр).

Нагадаємо, домовленості про те, що фахівці Інституту невідкладної та відновної хірургії ім. В. К. Гусака консультуватимуть і лікуватимуть на базі Ірпінської лікарні, було досягнуто на початку вересня.

Наступним етапом співпраці має стати прийом спеціалістів інституту в дитячій поліклініці, а після того, як в Ірпені буде добудовано й відкрито новий медичний центр, фахівці установи працюватимуть на його потужностях.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300