В Ірпені поліція затримала адвоката, який убив і розчленував свою співмешканку (відео, фото)

290298594 732587334737614 9072745189569016105 N

В Ірпені, в будинку по вул. Соборній, правоохоронці затримали чоловіка, який убив і розчленував свою співмешканку. Під час обшуку в орендованій квартирі в холодильнику знайшли органи жертви – язик, серце, нирку й матку. Затриманий – 36-річний юрист і учасник популярного шоу на центральному телеканалі. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Київській області.

Убивцю почали розшукувати на початку червня, коли на березі водойми в селі Нові Безрадичі Обухівського району знайшли валізу, в якій були відрізані кінцівки та фрагменти хребта, замотані в жіночий одяг.

Щоб установити особу загиблої, поліцейські склали її умовний портрет і детальний опис знайдених у валізі речей та поширили цю інформацію через мас-медіа. Після цього до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що її подруга мала схожі речі й саме наприкінці травня вона перестала виходити на зв’язок.

«Як з’ясувалось, 39-річна уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі на Київщину і оселилась у приватному будинку свого нового знайомого. Подругам жінка зізналася, що буцімто зустріла кохану людину, з якою планує влаштувати особисте життя», – розповідають правоохоронці.

Камери відеоспостереження зафіксували, як після зникнення жінки її співмешканець кілька днів поспіль щось виносив із будинку. Частини тіла своєї подруги – крім тих, які були знайдені в Нових Безрадичах – він викидав на смітники в різних місцях Обухівщини. При цьому намагався уникати відеокамер. Після затримання чоловік пояснив, що між ним і жінкою виник конфлікт, і він її задушив.

«У нас було велике здивування, коли з’ясувалося, що це – юрист за фахом, який мав адвокатське свідоцтво. Більш того, він був певним чином публічною особою – брав участь у телепрограмі та проводив у соціальних мережах психологічні тренінги про любов до ближнього», – зазначив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за фактом умисного вбивства, а також у зв’язку з незаконним поводженням зі зброєю (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300