В Ірпені пожежники врятували людину, а в Бучі — кота (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 07 07t144725.898

В Ірпені на Київщині пожежники евакуювали з будинку, який загорівся, літнього господаря. Про це повідомив сьогодні Ірпінський міськвідділ Державної служби з надзвичайних ситуацій. Водночас у сусідній Бучі надзвичайники провели «спецоперацію» з урятування кота, що не міг злізти з дерева.

Повідомлення про загорання житлового будинку №93 на вул. Тургенєвській в Ірпені надійшло до оперативно-диспетчерської служби регіону 6 липня о 16:35. На місце події терміново прибули два відділення 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За попередньою інформацією, в задимленому будинку могли знаходитися люди. Рятувальникам вдалося потрапити до приміщення та знайти господаря 1956 року народження. Потерпілого евакуювали з будинку. Пожежу локалізували о 16:49, а о 17:01 ліквідували повністю.

Загалом було задіяно вісім вогнеборців і дві одиниці техніки.

У той же день рятувальників викликали на вул. Енергетиків, 17 у Бучі, де кіт виліз на високе дерево й не міг самостійно злізти, про що сповіщав перехожих пронизливим нявчанням.

«Щоб дістати чотирилапого, вогнеборці влаштували цілу спецоперацію. За допомогою висувної триколінної драбини рятувальники дісталися гілки та врятували налякану тварину. Оглянувши домашнього улюбленця, вони впевнились, що він не ушкоджений, а на знак подяки чотирилапий дозволив зробити фото на згадку», — розповіли назвичайники.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300