В Ірпені працюватиме благодійна програма іспанської ГО «Cesal» (відео)

Громадська організація «Епіцентр дітям» уже кілька років успішно співпрацює з Ірпенем. Тепер до цього партнерства долучається іспанська організація «Cesal». Її представники підтвердили свої наміри на спільній зустрічі з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Нам запропонувала громадська організація з Іспанії «Cesal» співпрацю в напрямку допомоги внутрішньо переміщеним особам. Ми це будемо робити разом із громадською організацією «Епіцентр дітям». Я впевнений, що ця спільна робота дасть потужний результат».

Андрій Каріков, член правління громадської організації «Епіцентр дітям»:
«Як тільки з’явилася можливість повернутися в так зване мирне життя, одразу понад 150 дітей змогли повноцінно відвідувати наші соціально-спортивні школи в Ірпені. Громадська організація «Cesal» буде допомагати не тільки внутрішньо переміщеним особам і сім’ям, які проживають в Ірпені, а ще й сім’ям, діти з яких ходять у наші соціально-спортивні школи».

Програма Міжнародної громадської організації «Cesal» розрахована на 12 місяців. Передбачається психологічна допомога, щомісячна підтримка предметами базової необхідності та продуктами харчування.

Пабло Тода, директор із питань стратегії і розвитку МГО «Cesal»:
«Це підтримка від мерії Мадриду. Через нашу організацію мерія хоче допомогти тим категоріям населення України, які цього потребують. Після цих 12 місяців, на які розрахована програма, ми знову приїдемо до Ірпеня й подивимося, які ще потреби будуть у мешканців громади, внутрішньо переміщених сімей, щоб продовжити й надалі нашу співпрацю».

Андрій Каріков:
«Представники громадської організації «Cesal» на свої очі побачили реалії війни в Україні й зрозуміли, що дійсно Україні потрібна велика допомога. І я впевнений, що на цьому проєкті, який ми зараз починаємо реалізовувати, вони не зупиняться, а будуть допомагати й далі великими проєктами в Україні».

Представники «Cesal» розповіли, що їхня програма з підтримки соціально незахищених сімей буде впроваджена також у Тернополі, на Хмельниччині та в Києві.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300