В Ірпені презентували книгу учасника АТО Володимира Короті (відео)

В Ірпені презентували книгу учасника АТО Володимира Короті «Пригоди фантома». Автор розкриває тему сприйняття учасником бойових дій життя після війни. Свою працю Володимир присвятив побратимам.

«Ця книга – не про саму участь у війні, а про те, як людина знаходить себе після війни в цивільному житті», – говорить він.

«Ви є прикладом для багатьох. Мало хто з тих хлопців, хто воював і повернувся, написав книгу. Хотілось би Вам побажати успіхів і надалі – хай буде друга частина, хай буде ще багато книжок», – сказав авторові під час презентації перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

За словами голови Ради учасників АТО Антона Головенка, Володимир «самостійно, без чиєїсь допомоги, від «а» до «я» пройшов весь цей письменницький шлях». «Було б дуже круто, якби ми організовували такі зустрічі з патріотичного виховання зі старшокласниками ірпінських шкіл чи студентами університету. Володя погодився, і я думаю, що цього року в нас буде багато таких зустрічей», – зазначив Антон Головенко.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300