В Ірпені презентували поштову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» (відео)

«Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» Саме таку поштову марку презентували сьогодні в центральному відділенні «Укрпошти» в Ірпені.

Олеся Копчук, директорка Київської міської дирекції АТ «Укрпошта»:
«Традиційно марка буде випущена у двох номіналах – номінал V для відправлення за кордон та номінал F для відправлень по Україні. Всього буде випущено 5 мільйонів примірників».

Ця серія, на відміну від попередньої – вже без корабля на малюнку. Вона  стала продовженням випуску марок, на яких український прикордонник відправив російський корабель у незворотньому напрямку.

У символічному погашенні марок спеціальним поштовим штемпелем узяв участь перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Я дуже вдячний «Укрпошті» за роботу в цей непростий час, за ту роботу, яку вона проводить із цими марками. Навіть ці марки обєднують нас у цей складний час, дають якісь хвилинки гумору, і це дуже важливо у гнітючі моменти – такі, які були в Ірпені. І дуже символічно, що сьогодні ми саме в Ірпені біля такої будівлі – ось самі бачите, як це все було».

Охочих придбати марку вишикувалася велика черга. Щоб купити її, Андрій Поліник навіть спеціально приїхав до Ірпеня з Києва і зайняв чергу з самісінького ранку.

Андрій Поліник, філателіст:
«Я філателіст і збираю всі марки, які випускаються в Україні. І, звичайно ж, я переживаю за нашу країну. І те, що ми потопили цей крейсер, це наша велика удача».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300