В Ірпені продовжують масштабно оновлювати дороги

В Ірпені не припиняють масштабний капітальний ремонт доріг. Зараз тривають роботи водночас на семи вулицях. Потім, за словами першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, асфальтуватимуть ще 10 провулків.

АРТЕМ, мешканець Ірпеня:

«Дуже приємно, коли біля твого будинку ти бачиш якісь реальні зміни – заміна комунікацій, асфальтування дороги. Це ж під’їзд до мого будинку, я буду користуватися цим кожен день».

ОЛЕКСАНДР МАКУШИН, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Зараз робиться робота відразу на семи вулицях: це вулиця Матросова, Соборна, Українська — три куска зразу роблять: від Ярославської до Мечникова, від Тищенка до Київської. Робиться вулиця сім’ї Сосніних».

Містяни відзначають,  їх радує те, що в Ірпені взяли за правило разом з капітальним ремонтом доріг оновлювати і підземні комунікації. Кажуть, готові заради цього потерпіти й тимчасові незручності.

ЛЮБОВ ГРИГОРІВНА, мешканка Ірпеня:

«Дітей вожу в садочок, в школу. Це незручності тимчасові. Буде гарний результат. Бо коли є вчасно світло, вода. То це дуже гарно».

ОЛЕКСАНДР МАРКУШИН, перший заступник Ірпінського міського голови:

«На тій стороні робиться вулиця Ломоносова. Робиться вулиця 11 лінія, робиться вулиця Варшавська, дуже багато вулиць зараз робиться. І ми плануємо, що за декілька тижнів на багатьох із них вже буде фініш».

Щойно завершать роботи на визначених вулицях,  візьмуться і за провулки.

 ОЛЕКСАНДР МАРКУШИН, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Ще стоїть у нас в плані на два місяці заасфальтувати 10 провулків-вони йдуть без тротуару, але повністю на цих провулках буде замінено асфальтне покриття, а на деяких з них – взагалі не було асфальтного покриття,то буде прокладено, бо там теж поміняли всю мережу водопостачання».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300