В Ірпені продовжують опікуватися дитячим будинком родини Кузьмичів (відео)

В Ірпені продовжують опікуватися дитячим будинком сімейного типу родини Кузьмичів. Облаштували затишне житло для великої сім’ї тут минулого року. А зараз комунальники приїхали допомогти навести красу у дворі. Тут прибирають, засипають чорнозем та сіють траву. Словом, робота кипить!

Дмитро Сухомлин, заступник директора КП «УЖКГ «Ірпінь»» із питань благоустрою міста:
«Як ви бачите – одна зелена зона, інша зелена зона, на яких буде посаджено газончик за допомогою «Управління благоустрою». Є гойдалки, є гірки. Також буде встановлена пісочниця – ми її вже зробили, вона пофарбована, висихає. Гадаю, що на цьому тижні всі роботи будуть завершені».

Юлія Прибилова, начальниця КП «Управління благоустрою міста»:
«Допомагаємо, щоб було дуже красиво, зелено – все, що можемо зі свого боку для діток, для цього будинку. Готові завжди допомагати!»

Допомога ніколи не завадить навіть людям, які самі завжди допомагають іншим. Оксана та Юрій Кузьмичі зараз виховують 9 прийомних дітей. Торік за кошти держбюджету їм придбали нове велике житло, а за кошти міського – відремонтували та умеблювали. На цьому підтримка міста для цього дитячого будинку сімейного типу не закінчилася.  

Юлія Устич, заступниця Ірпінського міського голови:
«Почули всі їхні прохання, всі потреби, щоб дитячий будинок сімейного типу функціонував ще краще».

Юрій Кузьмич, голова родини:
«Я дуже вдячний нашій владі, я дуже вдячний працівникам благоустрою за те, що вони відкликаються на наші прохання. Це дуже круто, дуже класно!»

У великій родині Кузьмичів є гарна традиція – щовечора збиратися на кухні, обговорювати день, який минув і планувати завтрашній. А зовсім скоро теплі вечірні розмови вони зможуть проводити в зеленому затишному дворі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300