В Ірпені проведуть «дієвий» творчий вечір із Євгенією Харґрі

Photoeditorsdk Export (29)

Громадська організація «Асоціація жінок України «Дія». Приірпіння» проведе в Ірпені наступний жіночий творчий вечір. Він відбудеться 30 липня о 17:00 у Парку Незнайка. Про це повідомляється на сторінці об’єднання у фейсбуці.

«Любі мешканки міста Ірпінь та Приірпіння, запрошуємо на черговий ДІЄвий художній вечір. У гості завітає надзвичайно натхненна художниця, засновниця Художньої школи класичного рисунку і живопису «Hurgri Art School» Євгенія Харґрі», — зазначається в повідомленні.

У програмі зустрічі:

  • історія успіху від Євгенії Харґрі;
  • виставка картин художниць Ірпінського регіону;
  • майстер-клас від Євгенії Харґрі (авторський проєкт «Ірпінь мовою графіки»);
  • жива музика.

«Запрошуємо всіх жінок та дівчаток, які вміють, хочуть уміти малювати та просто надихаються художнім мистецтвом. Кожна жінка малює світ найрайдужнішими барвами. Давайте разом відобразимо це на полотні!» — закликають організаторки вечора.

Подія відбудеться за підтримки партії «Нові обличчя», відділу культури, національностей і релігій та відділу координування культмасових заходів і фізкультурно-спортивної роботи Ірпінської міськради.

Gepostet von Evgeniya Hurgri am Dienstag, 28. Juli 2020

Нагадаємо, попередній «дієвий» вечір провели в парку ім. В. Правика 17 липня. Його гостею була бізнес-леді, мати чотирьох дітей, громадська діячка, лауреатка загальнонаціональної премії «Людина року 2019» та інших престижних премій і рейтингів Лілія Олейник.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300