В Ірпені проведуть «котячий ярмарок»

Photoeditorsdk Export (2)

У суботу, 25 липня, в ірпінському парку «Центральний» у рамках соціального проєкту «Дім усім» відбудеться «котячий ярмарок». Кожен охочий зможе знайти собі чотирилапого друга. Про це повідомила в соцмережі начальниця Служби захисту і лікування тварин (відділ комунального підприємства «Управління благоустрою міста») Євгенія Мельник.

«Ви зможете насолодитися живою музикою, відвідати благодійний аукціон, а головне — взяти додому улюбленця. У нас близько пів сотні котиків, котрі чекають на дім. Також випаде можливість допомогти котикам, яких не заберуть», — написала зоозахисниця.

За її словами, під час заходу «буде багато сюрпризів: майстер-класи, виступи артистів, солодощі, веселощі та інше».

«Узяти участь як волонтер можна за попереднім записом. Якщо ви хочете стати спонсором чи допомогти фінансово — теж будемо безмежно вдячні від наших «хвостів». Запрошуємо музикантів, художників, фотографів, співаків чи групи стати учасниками ярмарку. Все на добровільних засадах», — зазначила Євгенія Мельник.

Початок «котячого ярмарку» — об 11.00.

Нагадаємо, днями Служба захисту та лікування тварин організувала фотосесію з кошенятами й цуценятами, яких знайшли на вулиці. Метою заходу було поінформувати якомога ширше коло людей про можливість узяти тваринку додому.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300