В Ірпені проведуть лісовий веломарафон «Хаща»

Image 2021 07 27 10:42:01

25 вересня 2021 року у Біличанському лісі (м. Ірпінь, Київщина) пройде веломарафон «Хаща». У ньому візьмуть участь не лише досвідчені любителі, а й новачки.

Веломарафон «Хаща» — це аматорські змагання, направлені на залучення якомога більшої кількості людей до велоруху, пропаганду велокультури та здорового способу життя.

Змагання будуть проводитися на трьох дистанціях: для сильних — 100 км, 4 кола; для швидких — 50 км, 2 кола; для новачків та юніорів – 25 км, 1 коло. У марафоні можуть взяти участь всі охочі у чотирьох вікових категоріях: юніори 14-17 років, 18-34 роки, 35-49 років та від 50 років. Варто зазначити, що окремий залік передбачений для гравійних велосипедів та СХ на дистанції 50 кілометрів, без урахування віку.

Захід проводиться за підтримки Ірпінської міської ради, товариства «Відважних», заводу «Планета Пластик» та компанії «Екософт».

Нагадаємо, 18 липня на ірпінській набережній відбулася вечірка-нагородження учасників веломарафону «TransUkraїne – 2021», який стартував на центральній площі Ірпеня 26 червня. Змагання було організоване за підтримки Ірпінської міськради та міського голови Олександра Маркушина. Генеральним спонсором виступило товариство «Відважних».

У травні й червні цього року в Ірпені відбулися дві великі велоподії – міжнародний марафон «GRVL200 – Ірпінь» та перегони у форматі gravel rally «Gravel Challenge».   

Через це Ірпінь вже називають велосипедною столицею Київщини.

Днями Ірпінський міський голова Олександр Маркушин підписав із керівниками товариства «Відважних» і компанії «Екософт» меморандум щодо реалізації в Ірпені нових масштабних велопроєктів та покращення велосипедної інфраструктури. Очільник міста відзначив, що «серед найближчих планів – створення велохабів біля залізничної станції “Ірпінь” та біля метро “Академмістечко”, щоб мешканці нашої громади могли велосипедом добиратися до залізничної станції чи метро і залишати там свій велосипед у безпечному місці».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

ІЛІТ відвідав заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку (відео)

18 Mar 18:14

Детальніше
Історичний день: Київщина та штат Вашингтон підписали меморандум про співпрацю

18 Mar 13:57

Детальніше
Спортсмени з Ірпеня вибороли 3 місце на Чемпіонаті Києва з кікбоксингу

18 Mar 09:54

Детальніше
Ситуація є найбільш оптимальною: скільки потрібно часу, щоб дістатися з Ірпеня до Києва

17 Mar 15:32

Детальніше
Українська міфологія крутіша за Marvel: у Києві презентували фентезі за мотивами українських міфів «Кий і морозна орда»

17 Mar 13:51

Детальніше
В Ірпені показали документальну виставу про права жінок і гендерну рівність (відео)

17 Mar 13:41

Детальніше
Перший весняний концерт просто неба: DOROFEEVA зіграє сольник в Osocor Residence 

17 Mar 13:33

Детальніше
єВідновлення: Кабмін збільшив коефіцієнт вартості житла в Ірпені

15 Mar 21:06

Детальніше
Всі новини