В Ірпені проведуть тренінги з кризового менеджменту

Audience In The Lecture Hall.

18 і 19 лютого та 4 і 5 березня в Ірпені на Київщині будуть проведені тренінги з кризового менеджменту. Про це повідомив один із організаторів – Центр психічного здоров’я та психосоціального супроводу Національного університету «Києво-Могилянська академія».   

«Під час тренінгів ми розглянемо різні кризові ситуації та механізми реагування на них. Приділимо увагу командній взаємодії та темі лідерства у кризових ситуаціях. Висвітлимо тему стрес-менеджменту та кризових комунікацій», – зазначається в повідомленні.

Заняття організовані в межах проєкту «Сприяння посиленню життєстійкості громад в Україні», який реалізовується Регіональним центром профілактики насильства, травми і суїцидів та Університетською клінікою Акерсхус (Норвегія) спільно з Центром психічного здоров’я та психосоціального супроводу НаУКМА, Громадською організацією «Асоціація фахівців з розв’язання конфліктів та соціальної і психологічної підтримки «Слова допомагають»» (м. Київ), у співпраці з Ірпінською міською радою.  

Тренінги проводитимуться для широкої аудиторії: представників бізнесу, громадськості, органів влади, державних і соціальних установ, комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я й освіти, активних членів громади. Заняття безкоштовні. Для участі потрібно зареєструватися.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300