В Ірпені провели четвертий «Irpin Family Weekend» (відео)

Уже вчетверте в Ірпені пройшов «Irpin Family Weekend» — родинне свято для всіх, хто обожнює активний відпочинок, нові знайомства та літні пригоди.

Євгенія Антонюк, депутатка Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«»Irpin Family Weekend» із самого початку задумувався як такий майданчик, де підприємці, які працюють у сфері дозвілля, спорту, в культурі, в мистецтві — у різноманітних галузях, які спрямовані на дозвілля та навчання — можуть поділитися інформацією про своє існування в місті, а родини Ірпеня — мами, тати, бабусі, дідусі та, головне, діти — можуть узяти для себе інформацію, що корисного в нашому місті взагалі відбувається».

У парку Незнайка влаштували безліч імпровізованих зон для дозвілля. Кожен міг знайти собі куточок до душі просто неба. Учні Ірпінського академічного ліцею знайомили гостей свята зі своїм закладом і проводили QR-квести та лабораторні дослідження.

Тетяна Соломірська, учениця Ірпінського академічного ліцею:
«У нас зараз експеримент. Ми робимо реакцію: будемо капати йодом на продукти і перевіряти їх на якість. Якщо продукт став темно-фіолетовим, це означає, що він неякісний, якщо він не змінив забарвлення – це означає, що продукт натуральний і якісний».

Неподалік активно працювали дитячі станції з розвагами та майстер-класами від різноманітних дошкільних закладів. Тут малеча зосереджено працювала над витворами світового мистецтва.

Дівчинка:
«Я малюю браслет зі динозавром».

Василь Чернявський, журналіст:
«Для мами?»

Дівчинка:
«Напевно, він не налізе на маму і тата, бо він маленький».

Багато охочих долучилися до майстер-класу з англійської мови від «Kids Point English Club». Ну й, звичайно, не обійшлося без шалених розваг із аніматорами. Протягом дня на літній сцені виступали творчі колективи Ірпеня. А за лаштунками говорили про значення родини в житті не лише дітей, а й дорослих.

Учасниці свята:
«Сім’я – це дім, увага, любов, ласка, домашній затишок, щоби хотілося приходити додому і відчувати себе в безпеці».
«Я не знаю, як для кого, а для мене це – фортеця. Та фортеця, за стінами якої я можу в скрутну для себе годину сховатися, комусь упасти на плече, а з кимось посміятися, порадіти».
«(Родина потрібна) для гармонії. Тобто, якщо одна людина гармонійна, вона шукає другу половинку, і тоді гармонія панує в усій сім’ї. У них народжуються діти, і це родина в любові».

Кожен охочий міг поповнити власну родину, забравши якогось красунчика або красунечку з кото-ярмарку «Хочу додому». Або допомогти маленькій дівчинці впоратися з недугом, зробивши пожертву на мото-виставці.

Володимир Лісовський, байкер:
«У нас є МС-рух в Ірпені – хто в темі, той знає. Взагалі, ми вважаємо, що добро має бути з кулаками, і живе втілення цього зараз перед вами».

А «Музикашки-барабашки» влаштували фестиваль вуличної музики і розважали ірпінців безсмертними хітами в оригінальному виконанні. Словом, очі розбігалися від кількості розваг і бажаючих долучитися до дійства. А вікенд лише набирав обертів і літо тільки починалося…


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300