В Ірпені розпочала роботу «школа фандрейзингу»

Photoeditorsdk Export 2019 10 07t112757.469

В Ірпені стартував навчальний курс із фандрейзингу (англ. fundraising) – мистецтва залучення грошових коштів та інших ресурсів, необхідних для реалізації певних проектів або діяльності організації в цілому. Курс під назвою «Ірпінська школа фандрейзингу» організувала громадська спілка «Ірпінська агенція розвитку» за підтримки міської ради.

«Відбулась перша сесія, під час якої наші «студенти» дізналися, де шукати нові ідеї та як перетворити ідею в прибуток», – повідомила у Facebook голова агенції розвитку Оксана Нечитайло.

Вона подякувала «за переданий досвід та знання» спікерам першої сесії – засновниці й керівнику низки громадських і бізнесових загальнонаціональних і міжнародних проектів, офіцеру з фандрейзингу Дистрикту «Ротарі-клубів» України й Білорусі Оксані Тюпі та засновниці й директору Центру маркетингових досліджень і розвитку мікробізнесу «Crystal», співвласниці виробництва смаженої кави «Файна кава» Олесі Василець.

Оксана Тюпа
Олеся Василець

Нагадаємо, відбір для участі в проекті пройшли майже три десятки претендентів. На них чекають  ще три інтенсивні сесії протягом двох місяців. Випускники курсу презентують свої проекти на Регіональному інвестиційному форумі та отримають дипломи.

Як повідомляється на сторінці проекту у Facebook, слухачі «школи фандрейзингу» зможуть вивчити основи інноваційної та підприємницької діяльності, сформувати поняття про ключові бізнес-моделі, визначити та випробувати на практиці основні інструменти фандрейзингу, навчитися структурувати бізнес-план та обирати вигідну форму зовнішнього фінансування, знаходити можливості взаємовигідної співпраці між різними секторами економіки, створити власну пропозицію для спонсорів та ґрантодавців.

Фото Світлани Шилової

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300