В Ірпені розпочали будівництво нового корпусу дитсадка «Віночок» (відео)

В Ірпені на вулиці Київській розпочали будівництво нового корпусу дитсадка «Віночок». Це буде вже п’ятий дошкільний заклад, збудований у місті за останні шість  років. І він буде найбільшим серед тих, що будувалися раніше. Ось такий гарненький триповерховий будиночок з’явиться на цьому місці.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«На будівництво садочка депутатський корпус виділив 35 мільйонів гривень. На сьогоднішній день проблем із фінансуванням немає. На ті роботи, які заявлені в проєкті, в нас є фінансування, і я впевнений, що вони будуть виконані в повному обсязі. Далі будемо, звичайно, дофінансовувати».

Будівлю зводять на території діючого садочка. Цьому приміщенню вже 100 років, і воно вже не може задовільнити зростаючі потреби громади. Новий же корпус відповідатиме всім сучасним стандартам дошкільних закладів.

Олег Білорус, начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради:
«Садочок розрахований на 12 груп, тоді як існуючий – лише на три. Тому ми відчуваємо різницю, скільком батькам це допоможе влаштувати дитину до садочка».

Особливістю цього садочка буде те, що він матиме свій басейн.

Олег Білорус:
«Даний садочок буде використовуватися в питанні надання послуг басейну не тільки для дітей, які будуть перебувати в цьому садочку, а й для інших дітей».

Петро Король, депутат Ірпінської міської ради:
«Я, як депутат округу, цим проєктом опікувався багато років. У мене в окрузі з’являється багато малечі, тому для нас це було вкрай важливо. І я дуже задоволений, що на сьогоднішній день уже розпочаті роботи, це старе приміщення відходить в історію».

Зараз на будівельному майданчику тривають активні підготовчі роботи до основного етапу – прокладання опалубки та заливання фундаменту. Міська влада обіцяє збудувати садочок максимально швидко.

Олександр Маркушин:
«У Стоянці по вулиці Незалежності ми за рік побудували садок. Я скажу так: зараз у нас 7 квітня, і 7 квітня ми відкриємо тут повноцінний садочок у 2022 році».

Нагадаємо, минулого року в Ірпені відкрили два дитячі садочки: «Знайко» на вулиці Курортній та «Смайлик» у мікрорайоні Стоянка. Раніше були збудовані дитячі садки «Бджілка» на 9-й лінії та «Колібрі» на вулиці Сковороди.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300