В Ірпені розпочався чоловічий тенісний турнір «UTF Gentlemen Invitational» (фото)

101850269 2813919035384361 4186866274777014510 O

Сьогодні в Ірпені на Київщині, в Центрі Федерації тенісу України, стартував другий — тепер чоловічий — турнір для провідних гравців серії «Invitational» – «UTF Gentlemen Invitational». Про це повідомила пресслужба ФТУ.

У турнірі беруть участь Владислав Орлов, Владислав Манафов, Олексій Крутих, Нікіта Маштаков, Марат Девятьяров, Олег Приходько, Павло Шумейко, В’ячеслав Белінський.

Змагання проходять в одиночному розряді. Учасники розділені за рейтингом та жеребкуванням на дві групи, з яких у півфінал вийдуть по два найкращі гравці. Груповий етап проходитиме три дні (по чотири матчі на день), далі будуть півфінальні поєдинки та фінал.

З мікувань протиепідемічної безпеки змагання проводяться без глядачів. Уболівальники мають змогу спостерігати за матчами онлайн — ФТУ організовує пряму трансляцію.

Відповідно до жеребкування, турнір відкрили представники групи «А» Нікіта Маштаков і Олег Приходько. «На відміну від жіночого турніру, старт був за розкладом, оскільки на зміну дощам прийшла справжня літня спека. Частково у гру втручався сильний вітер, пориви якого здіймали грунтовий пил, а також несподівано змінювали напрямок ударів, а інколи й їх довжину», — розповідає пресслужба ФТУ.

Нагадаємо, минулого тижня в Ірпені завершився жіночий турнір «UTF Ladies Invitational», у якому брали участь вісім українських тенісисток. Перемогу здобула 17-річна Марта Костюк.

Фото ФТУ


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300