В Ірпені розпочався Мистецький тиждень (фото)

Photoeditorsdk Export (14)

Сьогодні в Ірпені на Київщині стартував традиційний Мистецький тиждень, приурочений до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначатиметься 9 листопада. Про це повідомила керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

«Вирішили не переривати цю традицію, адже митцям, як ніколи, зараз потрібна увага та визнання. Проте усі заходи відбудуться з обмеженою кількістю глядачів, а деякі пройдуть онлайн», – зазначила вона на своїй сторінці в соцмережі та закликала глядачів дотримуватися всіх протиепідемічних застережень.

Очільниця відділу культури нагадала, що традицію проведення Мистецького тижня в Ірпені було започатковано у 2013 році. «Це не спеціально підготовлені заходи з нагоди Дня працівників культури. Це презентація та популяризація одного тижня роботи закладів культури та митців Ірпінського регіону», – зауважила вона.

Євгенія Анотонюк відзначила, що першою культурною подією в рамках Мистецького тижня стало сьогоднішнє відкриття в Ірпінській центральній міській бібліотеці ім. М. Рильського авторської виставки художника Владислава Задворського «Портрети сучасників».

Експозиція працюватиме до кінця листопада.

                                                                        
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300