В Ірпені сталися дві резонансні ДТП (фото, відео)

Dtp 10 2

В Ірпені на Київщині сталися дві резонансні ДТП, в яких постраждали щонайменше троє людей, п’ять автомобілів і МАФ. Про це повідомляє «Інформатор».

Одна з аварій відбулася вночі в центрі Ірпеня. Їй передував напад компанії хуліганів на жителя міста. Він повідомив про інцидент поліцейським. Незабаром правоохоронці помітили мікроавтобус «Mercedes Vito» з підозрюваними й спробували його зупинити, проте автомобіль набрав швидкість. На перехресті вулиць Соборної й Шевченка він врізався в «Seat», відкинувши його на «Lanos»; далі, рухаючись Соборною, наполовину зім’яв «Ford» і, врешті-решт, біля відділення «Укрпошти» врізався в кіоск, який від удару розвернуло вглиб тротуару.

Водій утік, залишивши двох травмованих товаришів. Їх доставили до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася теж уночі на околиці Ірпеня. Автомобіль «Hyundai Elantra» злетів з дороги і потонув у ріці Буча. У салоні, крім водія, був дев’ятирічний хлопчик. Чоловікові вдалося вибратися з машини й витягти на берег дитину. Хлопчика доставили в реанімацію. Як пояснив поліцейським водій, на дорогу вискочила собака, він різко крутнув кермо й автівку занесло.   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300