В Ірпені стартувала акція «Малюнок для Супергероя»

Photo 2022 07 19 16 35 04

В Ірпені стартувала акція «Малюнок для Супергероя» зі збору листів і дитячих малюнків для військових, які захищають Україну на передовій. Про це повідомила пресслужба міської ради.

«Щодня кордони України відвойовують тисячі можливо незнайомих, але таких рідних захисників. Для звільнення нашої Батьківщини вони жертвують здоров’ям, часом, сім’єю, кар’єрою і навіть життям. Для нас вони — справжні Герої! Але вони також потребують підтримки і тепла. Хтось із них втратив близьких, друзів, хтось ще дуже юний і не встиг пізнати радість батьківства. Звертаємось до жителів Ірпінської громади з проханням долучитися до акції «Малюнок для Супергероя». Кожен захисник свободи й незалежності української землі має знати про нашу любов і підтримку!» – йдеться в повідомленні.

Для участі в акції потрібно до 22 липня принести в Ірпінську міську раду (вул. Шевченка, 2-А, 4-й поверх, каб. №72) листи та малюнки. Вони будуть передані бійцям 124-ї окремої бригади ТрО (в/ч А7360), яка виконує бойові завдання на Південному напрямку.

Контактна особа: Анастасія (0631534153).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300