В Ірпені стартував благодійний зоозахисний проєкт «Хочу додому»

Photoeditorsdk Export 2021 02 26t103415.275

В Ірпені стартував благодійний проєкт «Хочу додому», мета якого – знайти дім для якомога більшої кількості безпритульних тварин. Ініціювали його сайт 04597.com.ua і Товариство «Відважних».

На сайті створено спеціальний розділ, де можна обрати собі домашнього улюбленця.

«Усі представлені котики і собачки готові до зустрічі з новими господарями – вони стерилізовані та соціально безпечні, історія кожного з них унікальна, як і їхні відбитки носиків. Якщо ви готові подарувати комусь із них дім, можна познайомитися ближче. Телефонуйте за номером, вказаним під фото тваринки, та домовляйтесь про зустріч. Якщо ви живете далеко від Ірпеня, вам допоможуть організувати транспортування», – зазначає видання.

Зауважується також, що благодійники, які хочуть допомогти тваринам, але не мають можливості взяти чотирилапого додому, можуть покращити умови перебування котів і собак в Ірпінському центрі адопції тварин – придбати для них їжу, медикаменти, засоби гігієни. Також можна перерахувати кошти на карту «Приватбанку» №4149 4393 1881 3353 (Євгенія Мельник, керівниця Служби захисту і лікування тварин).

«Будемо раді і медійній підтримці нашого проєкту – кожен ваш репост у соцмережах або публікація на сайтах збільшує шанси чотирилапих знайти новий дім. «Хочу додому» – це шанс отримати власний дім для наших собачок та котиків! Не будьте байдужими, важлива будь-яка допомога та підтримка!» – закликають ініціатори проєкту.

https://www.youtube.com/watch?v=wD7cAvPIumk&feature=emb_logo


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300