В Ірпені створять школу вільної боротьби

Photoeditorsdk Export 2021 11 30t170159.103

В Ірпені на Київщині буде створена школа вільної боротьби. Про це після наради в Ірпінській міськраді під головуванням мера міста Олександра Маркушина повідомив депутат Антон Головенко.

«Я чекав цієї зустрічі з великими сподіваннями. Вся наша команда Федерації вільної боротьби Ірпеня чекала цієї зустрічі. І ось за круглим столом у кабінеті міського голови ми обговорюємо старт повноцінної школи вільної боротьби. Не буду поки розкривати всіх карт, але натякну.) Це буде дійсно великий повноцінний зал з найбільшим в регіоні борцівським килимом. Тренерський склад, якому позаздрить кожний обласний центр. Це буде місце, де будуть «народжуватись» справжні чемпіони. Дякую Ірпінському міському голові Олександру Маркушину за потужну підтримку спорту! Результат не забариться!» – написав Головенко на своїй сторінці у фейсбуці.

У нараді також узяли участь начальник міського управління освіти у науки Олег Білорус, директор Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Тарасов, бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка Європи, віце-чемпіонка світу з вільної боротьби Ірина Коляденко, її наставник, старший тренер жіночої збірної України з вільної боротьби Володимир Яременко та інші.

Нагадаємо, раніше про потребу у відкритті в Ірпені залу для занять вільною боротьбою заявляла Ірина Коляденко.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300