В Ірпені відбудеться тестовий перегляд фільму «Відлуння» (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 11 25t135740.207

26 листопада в Центральному будинку культури Ірпеня на Київщині відбудеться тестовий перегляд нового художнього фільму «Відлуння». Про це повідомляється на сторінці закладу в соцмережі.

«Воєнно-історична драма розповідає про події Другої світової війни, про перші дні окупації і масове знищення єврейського населення у місті Вінниці 19 вересня 1941 року», – зазначається в повідомленні.

Автор сценарію та режисер фільму – Валерій Шалига, у ролях – Ольга Олексій, Марко Герцберг, Олексій Суханов, Ігор Волков, В’ячеслав Ніколенко, Петро Авраменко, Марія Моторна, Андрій Кронглевський, Андрій Жила, Ірина Бондаренко, Анна Тамбова.

Зйомки проводилися у Вінниці, в Мурованих Курилівцях і Калинівці на Вінниччині, а також у Києві й Житомирі. Прем’єра мала відбутися в жовтні, проте через карантин робота над фільмом тривала довше, ніж планувалося.

З пропозицією про проведення тестового перегляду картини в Ірпені до відділу культури, національностей і релігій міської ради звернувся режисер «Відлуння», розповіла ITV очільниця відділу Євгенія Антонюк. Творців фільму насамперед цікавить думка єврейської громади. Проте прийти на кінопоказ можуть усі охочі (єдине застереження – дотримання протиепідемічних обмежень). Початок – о 15:00.

Після тестових переглядів (а вони відбуваються і в інших містах України) на основі зауважень аудиторії в остаточну версію стрічки можуть бути внесені корективи.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300