В Ірпені відбудеться обласний етап Всеукраїнської спартакіади депутатів усіх рівнів

Photoeditorsdk Export 2021 05 12t192356.181

22 травня в Ірпені на Київщині відбудеться другий (обласний) етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів, у якому візьмуть участь парламентарі, депутати обласної, районних, міських, селищних і сільських рад, а також міські, селищні й сільські голови. Сьогодні на засіданні оргкомітету змагань, яке відбулося в Ірпінській міськраді, затвердили Регламент спартакіади.

Участь у роботі оргкомітету взяли заступник начальника Управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації Володимир Стеценко, керівник Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Денис Мірзоєв, секретар Ірпінської міської ради Анжела Макеєва, начальниця відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи міськради Віолетта Дворнікова, керівник міського управління освіти і науки Олег Білорус і директор ДЮСШ Володимир Тарасов.

У рамках обласного етапу спартакіади відбудуться змагання з футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів і шашок. За результатами буде сформована збірна команда Київщини для участі в ІІІ етапі Всеукраїнської спартакіади.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300