В Ірпені відбудеться презентація нової книги Володимира Короті

Photoeditorsdk Export (1)

У п’ятницю, 16 вересня, в Ірпінській міській бібліотеці ім. М. Рильського відбудеться презентація книги захисника міста, офіцера Збройних сил України Володимира Короті «Роздуми фантома про державотворення».

Нагадаємо, це вже друга книга цього автора. Перша – «Пригоди фантома» – була презентована в січні 2020 року.

«Моя друга книга є продовженням моїх роздумів про війну. У книзі я привідкриваю завісу щодо важкої роботи розвідника. Також пояснюю, як працює ветеранський ПТСР (посттравматичний стресовий розлад – ред.), і як його контролювати», – розповів Коротя.

Володимир Коротя (позивний Повстанець) два з половиною роки воював у зоні АТО у складі розвідувального підрозділу 10-ї Окремої гірсько-штурмової бригади. На початку повномасштабної війни очолив добровольчу ротно-тактичну групу «Ірпінь», яка стала на захист міста. Російським підрозділам, які наступали на Ірпінь із Бучі, попри всі їхні зусилля не вдалося прорвати позиції добровольців у районі торговельного центру «Жираф». Після звільнення Київщини Повстанець продовжує військову службу в Силах територіальної оборони ЗСУ. У червні отримав звання молодшого лейтенанта.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300