В Ірпені відбувся масштабний бізнес-форум (відео)

Олександра Страдецька, журналістка:

«Як почати власну справу з порожніми кишенями? Як створити свій бренд та де шукати чисті інвестиції? Про це та навіть більше дізнаємося на бізнес-форумі від передових підприємців, бізнесменів та інвесторів Ірпеня».

Бізнес-форум такого масштабу в Ірпені відбувся вперше. 16 спікерів, понад 200 учасників. Серед них і молодь, яка тільки планує відкривати власну справу, і досвідчені підприємці, які шукають нові можливості для розвитку своєї. 

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Наше місто, я вважаю, для бізнесу, для розвитку одне з найкращих. Чому? Бо для бізнесу – зелена дорога. Ми максимально притягуємо бізнес у наше місто, бо це податки. А податки – це гроші, це розвиток нашого міста. За ці податки ми можемо й далі робити інвестиційний клімат більш привабливим».

Найголовніше питання цього дня – не тільки як і де відкрити свою справу, а й як досягти успіху в бізнесі.

Артем Майдан, засновник освітньої компанії «Prizma»:

«Почати діяти, не боятися помилятись. І третє, про що я говорив – це комунікація: занурити себе в оточення людей, які вже зробили бізнес. Тому що ти будеш ловити їхні думки, ідеї, досвід, кейси, знання – і це точно тобі допоможе. Тому такі три рекомендації можу дати».

Анна Мельник, власниця мережі фітнес-клубів «ReForma»:

«Обирайте таку нішу, в якій ви відчуваєте себе, як риба у воді. Ви повинні любити свій бізнес – це найважливіше».

Серед тих, хто ділився своїм досвідом – як молоді підприємці, що тільки започаткували свій бізнес, так і досвідчені, відомі не лише в регіоні, а й далеко за його межами. Як от співзасновник Інвестиційної групи «Молодість» Антон Мирончук та голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк.

Володимир Карплюк, СЕО ТОВ «Відважних», голова Інвестиційної ради Ірпеня:

«У нас шалена, неймовірна база для розвитку підприємства – про це говорять цифри. За великим рахунком, ми найбагатше місто Київської області, а можливо й найбагатше мале місто України саме за рахунок розвитку малого бізнесу. Це говорить про те, що в нас тут є серйозний класний клімат і що будь-які навчальні, інформаційні процеси в цьому напрямку приносять шалену користь».

На бізнес-форумі говорили про сучасні дієві сфери заробітку – про блогерську сферу, ресторанний та спортивний бізнес, власний бренд та інше. Спікери супроводжували свої виступи детальною презентацією та ділилися, чого потрібно уникати на ранніх етапах розвитку власної справи.

Олександр Туз, учасник Ірпінської молодіжної громадської ради:

«Форум дозволяє відкрити нові горизонти, побачити перспективи для свого бізнесу, набратися мотивації, що я вважаю одним із головних рішень. Коли ти вмотивований – у тебе вийде».

Альона Родак, власниця акторської студії:

«Я в Ірпені веду студію акторської майстерності, і в мене творча студія для діток. Я хочу незабаром організувати якийсь фестиваль в Ірпені, і мені було просто цікаво взагалі познайомитися з людьми, які у нас в Ірпені займаються підприємництвом».

Форум організувала Ірпінська агенція розвитку. За бізнес-ідеями не забули й про благодійність.

Оксана Нечитайло, голова Ірпінської агенції розвитку, депутатка ІМР від партії «Нові Обличчя»:

«Основною ціллю було створити неформальне ком’юніті для наших місцевих підприємців, для молоді нашого міста, яка змогла б відкрити для себе якісь можливості задля розвитку власної справи в нашій громаді. Частина коштів від придбання пакетів для участі в бізнес-форумі буде перерахована для нашої місцевої жительки Юлії Савельєвої, яка має онкологічне захворювання».

Дмитро Андрущенко, проєктний менеджер Ірпінської агенції розвитку, бізнесмен у сфері страхових брокерів та посередників:

«Обов’язково відвідуйте такого роду заходи, але не в контексті «червоної пігулки», а в контексті саморозвитку та ком’юніті. Адже одна зустріч може змінити все життя».

Бізнес-форум підтримали Ірпінська міська рада та Інвестиційна рада міста. До організації долучилися Ірпінська молодіжна громадська рада, Університет ДФС, «Green Life», «Pridma Agency», «ReForma», «Resto Presto», «Novator» та інші. Генеральним спонсором виступило Товариство «Відважних».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300