В Ірпені відбувся благодійний забіг на підтримку життя молодої мами (відео)

У рамках фестивалю «Добро фест» в Ірпені відбувся благодійний забіг на підтримку життя молодої мами  ірпінчанки Юлії Савельєвої. Юлія вже три роки бореться з онкологічним захворюванням молочної залози. Попри хворобу, вона не втрачає оптимізму, намагається бути активною та дієвою.

Юлія Савельєва, мешканка Ірпеня:  
«Я намагаюся бути активною, бути корисною і робити все, щоб моє життя, таке, яке воно є зараз, було позитивним. У мене є чудова родина – чудовий чоловік та син, яких я дуже люблю».

Небайдужі до Юлиного життя зібралися на центральні площі міста, провели невелику розминку і побігли до ірпінської набережної.

Олександр Туз, член Ірпінської молодіжної громадської ради:
«Благодійність, допомога іншим людям – це завжди добре. Це один із головних аспектів, я вважаю».

Андрій Літвинов, депутат Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«Кожного року в мене – один такий новий браслетик. Сьогодні отримав третій – це вже третій рік я буду брати участь у благодійному забігу».

Михайло Лакей, ГО «Перший номер»:
«Перш за все, це підтримка. Коли в колективі ми підтримуємо одне одного, нам легше дійти до своїх цілей, до якихось бажань і мрій».

Юлія каже – хотіла б пробігтися разом із усіма, хто прийшов її підтримати, але не може цього зробити, бо її легені вражені метастазами. Після операції вона перенесла вже більше 20 хіміотерапій. І зараз лікарі знову підбирають ефективні препарати для чергового курсу процедури.

Оксана Нечитайло, депутатка Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя»:
«І організація “Дія“, і наша “Агенція розвитку” зараз усі заходи організовують із благодійною частиною для збору коштів на її лікування. Сума насправді незначна, їй потрібно всього лише 100 тисяч, і ми віримо, що за літо завдяки нашим заходам зможемо зібрати необхідну суму».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300