В Ірпені відбувся обласний чемпіонат із панкратіону та грепплінгу (відео)

В Ірпені відбувся обласний чемпіонат бойових мистецтв – «Кубок Київської області з панкратіону та грепплінгу». Показати свої вміння та поборотися за призи приїхали представники близько 30 спортивних клубів із різних куточків України. Ірпінь представляли два клуби – «Орлан» та «Легіон».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми дуже раді, що чемпіонат розпочався з Ірпеня, що ми маємо змогу його приймати».

Артур Булигін, голова Федерації панкратіону та грепплінгу Київської області:
«Місто Ірпінь виявилося дуже гостинним і прийняло нас привітно. Оскільки багато спортсменів давно не проводили свої старти, в Ірпінь приїхали люди практично з усієї України».

Поборотися за перемогу приїхали як досвідчені спортсмени, так і зовсім юні, які тільки роблять перші кроки у великому спорті.

Спортсмени з м. Бровари, 12 років:              
«Після карантину зразу вийшли на тренування і почали готуватися… Ми чекаємо своєї черги, бо хочемо виступити».

Артем, м. Суми, 11 років:
«Я змагався і посів перше місце у ваговій категорії 42 кілограми. Для мене це були дуже важкі поєдинки, але завдяки тренеру я їх виграв».

За результатами турніру ірпінська команда «Легіон» стала 3-ю в змаганнях дітей із панкратіону. Клуб «Орлан» посів 11-те місце серед 19 команд. На змаганнях із грепплінгу серед дорослих «Легіон» закріпився на 9-му місці.  

Максим Цюцюра, тренер СК «Орлан», чемпіон Європи з панкратіону, володар Кубка світу з грепплінгу, призер чемпіонату світу з MMA:
«Турнір насправді дуже масштабний і дуже сильні спортсмени».

Ірпінь поступово стає спортивною столицею Київщини, адже подібні заходи проводяться на території міста регулярно. Розвиток і підтримка спорту постійно перебуває в полі зору міської влади.

Віолетта Дворнікова, начальниця відділу спорту ІМР, депутатка Ірпінської міської ради:
«Ірпінь асоціюється з містом спорту, ми завжди говоримо: Ірпінь – це місто спорту. Я хочу, щоби вже якнайбільше проходило таких масштабних заходів, до яких більше наших людей буде долучатися і бачити, що спорт – це життя!»

Анжела Макеєва, секретарка Ірпінської міської ради, чемпіонка світу з тхеквондо, голова Федерації ММА у Київській області:
«Я дуже рада тому, що ми нарешті відкрили наш спортивний сезон. Ми почали з першого змагання з панкратіону і грепплінгу, далі буде ще більше. Спорт – це дуже важливо для того, щоб наша молодь була більш дисциплінована та більш здорова».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300