В Ірпені відбувся велоквест «Романівські болота» (відео)

Втомлені, але щасливі. Для ірпінців уже давно не новинка спостерігати за різними велоподіями на міській набережній. Але цієї неділі тут уперше стартував і фінішував незвичний аматорський заїзд – велоквест «Романівські болота». Учасникам необхідно було проїхати до пів сотні кілометрів околицями Ірпеня та Києва і виконати низку завдань на контрольних пунктах.

Максим Гладаревський, співорганізатор велоквесту «Романівські болота»:
«Це були квести на командну дію. Наприклад, на другому контрольному пункті був конкурс – заклеїти камеру, але кожен учасник команди міг використовувати тільки одну руку. Це було дуже весело».

Участь у змаганнях узяли 24 команди з Ірпеня та Києва. У кожній із них – від двох до чотирьох учасників. Гонщики не були обмежені в часі, а тому фінішували без поспіху: стартували о 10-й ранку, а поверталися по обіді. Одразу після приїзду кожен учасник отримував медаль фінішера. Жодна команда не оминала фотозону з талісманом перегонів – романівським комариком. Учасники кажуть – велоквест був для них цікавою спортивною розвагою.

Олександр, учасник велоквесту:
«Дуже кльово, дуже файно. Ніяких гонок, треба просто в кайф кататися. Дуже класно».

Наталія, учасниця велоквесту:
«Було прикольно їхати, були нескладні маршрути, веселі завдання».

Інна, учасниця велоквесту:
«Треба було вгадати, хто вбивця комара».

Надія Дроган, журналістка:
«І хто?»

Інна:
«Жаба!»

Андрій, учасник велоквесту: 
«Найскладніше завдання було – влучити в комара з відстані пяти метрів кулькою».

Цього разу в підсумку змагань не було переможців чи переможених. Кожна команда отримала диплом та подарунки від генерального спонсора події – Товариства «Відважних». А за виконання додаткових завдань між учасниками розіграли безпрограшну лотерею. Серед призів – шкарпетки з талісманом велоквесту – романівським комариком, новенька гума до велоколіс та інше.

Дарина Катькало, радниця Ірпінського міського голови:
«Це вже сьома велоподія цього року, тому Ірпінь по-справжньому заслуговує на звання велосипедної столиці Київщини. Ця подія є завершальною цього сезону, і наша команда вже починає готуватися до наступного року».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300