В Ірпені відбувся всеукраїнський лонгборд-фестиваль (відео)

Олександра Страдецька, журналістка:

«У самому серці Ірпеня – атмосфера драйву та запального настрою. На головній площі міста вперше змагаються лонгбордисти».

Понад пів сотні хлопців та дівчат із Ірпеня, Харкова, Києва, Білої Церкви зібралися, аби позмагатися в катанні на лонгбордах. Проводили майстер-класи, заряджали та заряджалися разом із ірпінською публікою. Організатором фестивалю виступила Федерація лонгбордингу України.

Ніна Тараруєва, організаторка лонгборд-фестивалю, членкиня Федерації лонгбордингу України:

«Наш день сьогодні почався з того, що ми проїхалися вулицями Ірпеня в супроводі «Муніципальної варти» і поліції. І взагалі, Ірпінська міська рада дуже сприяла в проведенні цього заходу. Нам дали дозвіл перекрити доріжки в парках, щоб ми нікого не збили».

Програма цього дня була насиченою. Все почалося з ранкового проїзду містом, коли колона лонгбордистів ефектно промчалася вулицями Ірпеня. Далі у парку Незнайка були екстремальні гонки та майстер-клас із слеклайну (ходіння по натягнутій стропі) для всіх охочих. А на головній площі міста учасники змагалися в категорії «денс диско» – танцювали прямо на дошці, кружляючи колом, та надихалися атмосферою міста.

Сергій, учасник лонгборд-фестивалю:

«Ірпінь дуже класне місто, видно, що стараються для людей. Розвиваються парки, інфраструктура взагалі топ! Сам би переїхав в Ірпінь із задоволенням!»

Катя, учасниця лонгборд-фестивалю:

«Ми покаталися парками й узагалі містом, і це неймовірні відчуття – рівні дороги, кайф просто! І природа!»

Фінальним акордом цього дня стала барбекю-вечірка для учасників фестивалю на ірпінській набережній. Сповнені емоцій, втомлені, але щасливі лонгбордисти проводжали день та обіцяли повернутися в Ірпінь наступного року.


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300