В Ірпені відкриється благодійний фотопроєкт «Історична весна»

Photoeditorsdk Export

15 червня в Ірпені на території зруйнованого російськими окупантами житлового комплексу «Ірпінські липки» (вул. Гостомельське шосе, 24/1) відбудеться відкриття благодійного фотопроєкту «Історична весна».

За словами організаторів, на гостей заходу чекає насичена програма: творче висвітлення історій українських жінок під час воєнних дій, виступи українських зірок (MamaRika, Девід Аксельрод, Khayat), спілкування з психологом на тему «Жінка на війні».

Як зазначається в анонсі події, мета проєкту – «розповісти світові про страх, біль, тривогу та величезну силу духу українських жінок у перші дні російської війни в Україні» та зібрати під час онлайн-аукціону благодійні внески на відновлення дошкільних закладів освіти Ірпінської громади.

Початок заходу – о 14:00.

Надалі фотовиставка, підготовлена благодійним фондом «TvoryDoBro», подорожуватиме містами України, Франції та Великої Британії.

Нагадаємо,18 червня на центральній площі Ірпеня відбудеться виставка картин відомого українського художника-імпресіоніста Вадима Грінченка «Україна у вогні». Будуть представлені роботи, створені в містах і селищах Київщини, які постраждали від російської агресії – в Ірпені, Бучі, Гостомелі й Бородянці.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300