В Ірпені відкрилася портретна виставка Владислава Задворського «Образи Любові» (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 12 21t153440.939

У мистецькому центрі «Hurgri Art School» відкрилася персональна виставка робіт художника Владислава Задворського «Образи Любові». В експозиції – більш ніж пів сотні портретів.   

«Назва «Образи Любові» обрана тому, що кожен із цих образів відтворений з любов’ю. Всі вони різні, кожна людина тут – індивідуальність», – сказав автор робіт під час відкриття виставки.

«Ірпінь – незвичайне місто. Справді, тут є якась особлива аура, енергія. Багато талановитих людей приїздять сюди, і розквіт, спалах таланту відбувається в них саме в Ірпені. Це підтверджує і Владислав Задворський: він чудовий талановитий художник, але за цей час, коли він живе й розписує церкву в Ірпені, відбувся розквіт його таланту. Тільки в нашому музеї було вже шість його прекрасних виставок», – наголосив директор Ірпінського історико-краєзнавчого музею Анатолій Зборовський.

Високу оцінку представленим роботам дали художники Євгенія Харґрі та Сергій Перехожук.

Виставка діятиме протягом двох тижнів.

Нагадаємо, восени ц. р. в Ірпені з успіхом відбулися дві виставки творів Владислава Задворського: одна – в історико-краєзнавчому музеї, друга – в центральній міській бібліотеці ім. Максима Рильського.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300