В Ірпені відкрили відділення «ОТП Банку» (відео)

В Ірпені урочисто відкрили нове відділення одного з найбільших та найнадійніших вітчизняних банків із іноземними інвестиціями – «ОТП Банку». Початок його роботи в Ірпені означає, що в місто не лише активно повертаються його мешканці, але й налагоджується повноцінне життя громади.

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня:
«Пройшло трошки більше місяця після бойових дій, які відбувалися в Ірпені, а в місто вже повернулося близько 50% населення, відкрилася величезна кількість дрібного, малого бізнесу. І відкриття відділення банку – це інфраструктура і для населення, і для того бізнесу, який відновив свою роботу. Це має величезне значення».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«На сьогоднішній день чим більше банківських установ – тим для міста краще. У першу чергу це платники податків, друге – це зручність в обслуговуванні клієнтів».

Представники ж банку заявляють, що відкриття установи в такий тяжкий період – це справжня подія. Адже своїми інвестиціями банк демонструє  впевненість у перемозі України над російськими загарбниками.

Володимир Мудрий, голова правління «ОТП Банку»:
«При першій можливості, як тільки ми побачили, що ми можемо відкриватися, правління, менеджмент банку прийняв рішення, що нам потрібно відкриватися, потрібно давати такий позитивний меседж для спільноти – що бізнес вірить, бізнес працює і буде надалі інвестувати у відновлення країни».

Світлана Сапсай, керуюча Ірпінським відділенням «ОТП Банку»:
«Ми надаємо весь спектр банківських послуг як для фізичних, так і для юридичних осіб. Ми маємо депозитарні скриньки, вільні для клієнтів, які мають можливість зберігати свої цінності, чи, можливо, якісь документи».

А поки скриньки для зберігання цінностей чекають своїх клієнтів, Аліна встигла зняти кошти в банкоматі відділення. Тут установлена також система NFC і можна провести операцію не лише карточкою, але й безконтактно.

Аліна, клієнтка банку:
«Це дуже зручно, тому що не потрібно діставати картку зайвий раз. Просто розблокувати телефон і виконати всі операції на банкоматі».

Додамо, що відділення «ОТП Банку» відкрили в самому центрі міста – на вулиці Шевченка, 7-Н.

                                                                                    
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300