В Ірпені святкуватимуть День молоді й День Конституції (програма)

Photoeditorsdk Export (1)

27–28 червня в Ірпені на Київщині відбудуться святкування з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України.

Святкові заходи розпочнуться в неділю, 27 червня, в парку Незнайка з ранкової спортивної розминки. Після цього члени Ірпінської молодіжної громадської ради символічно висадять декоративну яблуню в парку Письменників. По обіді в парку Незнайка відбудеться майстер-клас для дітей, а о 19-й годині – музичний вечір. Ще один вечірній концерт одночасно пройде в парку «Покровському».

Святкова програма понеділка розпочнеться з покладання квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку в центрі Ірпеня.

Протягом дня в місті відбуватиметься фестиваль «Irpin Doбро Fest», під час якого на центральній площі діятимуть мистецькі станції Ірпінського центру позашкільної освіти, міської дитячої бібліотеки і творчих студій, буде проведена дитяча велогонка, стартує благодійний забіг до набережної для збору коштів на лікування онкохворої ірпінчанки Юлії Савельєвої. На набережній у рамках фестивалю відбудуться показові виступи вихованців спортивних секцій, перегони на квадроциклах, діятимуть локації спортивних клубів. Також там пройде турнір із волейболу. І в центрі, і на набережній охочі зможуть пограти лазертаг.

У Центральному будинку культури 28 червня проводитиметься фестиваль козацької пісні «Козацькій славі жити у віках», у парку Незнайка – Всеукраїнський багатожанровий фестиваль «Ірпінь молодий» та концерт до Дня Конституції, а на центральній площі – концерт учнів і викладачів Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського «Моя Україно!».

Також у парку Незнайка урочисто відкриють скульптуру з біблійними заповідями.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300