В Ірпені відзначили найкращих представників місцевого бізнесу (відео)

300 мільйонів гривень – такий бюджет розвитку Ірпеня на сьогодні. А ще минулого року він становив лише 176 мільйонів. Стрімкого наповнення міської казни вдалося досягти завдяки реєстрації підприємств на території громади. Напередодні Дня підприємця Ірпінський міський голова Олександр Маркушин відзначив найкращих представників місцевого бізнесу.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Загальний бюджет нашого міста складається дійсно завдяки вам, підприємцям, які чесно сплачують податки, ПДФО сплачують у наше місто, і ми далі розвиваємось».

Серед нагороджених – одне з найбільших бюджетоутворюючих підприємств міста – компанія «Екософт», яка ще й активно підтримує громаду в найрізноманітніших соціальних проєктах.

Олег Ткачук, директор компанії «Екософт»:
«Минулого року ми сплатили до 50 мільйонів гривень податків, тому що в нас майже 320 осіб офіційно працевлаштовані».

Підприємці відзначають, що організовують свій бізнес так, аби не було соромно за результати своєї роботи.

Сергій Росстальний, підприємець:
«Якщо є в тебе такі відчуття, що ти хочеш щось для міста і для людей зробити, відповідно і люди, і місто до тебе ставляться позитивно».

Ігор Замана, директор ТОВ «Дороги і мости»:
«Ми знаходимося в Ірпені, проживаємо в Ірпені і з задоволенням працюємо на це місто».

Загалом бізнесмени зізнаються, що на території Ірпінської громади їм працюється комфортно.

Олена Фіалкова, директор ТОВ «Євростандарт-С»:
«У бізнесі я вже 35 років, і, на мою думку, дуже мало регіонів в Україні, де так чуйно ставляться до підприємств. Коли я всім розказую, що в Ірпені для нас створені найкращі умови, мені ніхто не вірить, але це так».

Звичайно, що соціально відповідального бізнесу в Ірпінській громаді набагато більше. І кожен із цих підприємців заслуговує на велику повагу і вдячність, зазначив Олександр Маркушин.

Олександр Маркушин:
«На сьогоднішній день майже 14 тисяч підприємців зареєстровано в нашому місті. І це дуже-дуже потужно. З платежів малих підприємців сьогодні складається 75% нашого бюджету. Ми й надалі будемо створювати всі умови, щоби нашим підприємцям було комфортно і зручно працювати з владою».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300