В Ірпені відзначили медиків, які працювали в місті під час бойових дій (відео)

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин відзначив співробітників закладів охорони здоров’я, які працювали в місті під час бойових дій. Більше 20 медиків отримали подяки за порятунок життя людей, проявлений героїзм та мужність.  

Людмила Бутенко, лікарка-акушерка-гінеколог:
«Заслуговує на пошану той факт, що як директор, так і велика частина адміністрації знаходилась поряд із медичними працівниками, з пацієнтами цілодобово. Ми відчували їхню підтримку, допомогу, і це дуже важливо в такі відповідальні й страшні моменти».

Двоє медпрацівників отримали медалі «За заслуги перед містом Ірпінь».

Олег Плетяний, заступник директора Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги з технічних питань:
«Запам’ятався найскладніший момент того часу – це саме тоді, коли забирали людей із військового госпіталя, коли вони бігли, як в останній вагон, і несли під пахвою свої протези. Тому що це була вже остання надія, бо вже дуже потужні вибухи були в нашому місті».

Сергій Горошко, лікар-акушер-гінеколог, заслужений лікар України:
«Під час бойових дій в Ірпені наша команда допомогла народитися чотирьом малюкам. Так, було складно. Але ми постаралися максимально наблизити ці пологи до нормальних – таких, як у пологовому будинку. Ми обладнали кімнати й постаралися все зробити так, як належить. Батьки були задоволені, малюки живі-здорові, гарненькі».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Друзі, для нашої громади і для мене особисто ви герої. Дуже вам дякую за ту роботу, яку ви провели в цей найважчий для нашої країни й для нашого міста час. Ви працюєте вже не просто в місті, а в місті-герої Ірпінь. І це так само завдяки вам».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300