В Ірпені вітають жінок із 8 Березня (відео)

Традиційно напередодні 8 Березня в Ірпені – так би мовити, репетиція весняного свята. У Центральному будинку культури – переважно прекрасна половина людства, квіти і святкова атмосфера. Жінки в доброму гуморі, й залюбки розповідають про те, що їх робить щасливими не лише цього дня.

Алла Батуринець, вихователька-методистка Ірпінського ДНЗ №1:  
«Любов, діти, чоловік, родина».

Маргарита Швець, завгосп Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського:
«Кохання чоловіка насамперед, здоров’я і щастя дітей. Ну й, мабуть, кар’єра якоюсь мірою».   

Тетяна Кривошиєнко, старша медсестра Ірпінської амбулаторії №5:
«Чудова атмосфера на роботі, вдома, в сім’ї, ну й, звичайно, такий прекрасний концерт, який сьогодні відбувся в нашому будинку культури, який справді надихнув на такий хороший настрій».

Вітати ірпінських жінок приїхали артисти Національної філармонії та заслужений артист України і півфіналіст шоу «Голос країни» Іван Пилипець. Привітати чарівних ірпінчанок, звичайно, прийшов і міський голова Ірпеня.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Я вас хочу привітати з 8 Березня, побажати вам щастя, любові, здоровя, всього найкращого! Ми вас дуже всіх любимо, дуже цінуємо, ви у нас просто найкращі!»

Ну а щоби й справи на вихідних були якнайкраще, репетиція жіночого свята триває. Бо жінки прагнуть щодня відчувати себе так, як 8 березня.

Тетяна Михайленко, директорка ірпінського Центрального будинку культури:
«Це дуже приємний день, коли відчуваєш велику увагу від чоловіків – і знайомих, і незнайомих – а це дуже окриляє, і стаєш більш прекрасною і чарівною. Дякую вам за це!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300