В Ірпені водій погрожував пістолетом іншим учасникам руху

Photoeditorsdk Export (55)

Поліція відкрила кримінальне провадження проти водія автомобіля «Ford Mondeo», який на вузькій дорозі в Ірпені (Київщина) погрожував пістолетом іншим учасникам руху. Про це повідомляється на сторінці Ірпінського відділу поліції в соцмережі.

Інцидент стався сьогодні близько 9-ї години ранку.

«До Ірпінського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в м. Ірпені невідомий чоловік на автомобілі марки «Ford Mondeo» білого кольору погрожував предметом, схожим на пістолет, громадянам, які, на його думку, порушували на іншому автомобілі (марки «Hуundai») Правила дорожнього руху», — інформують правоохоронці.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Санкція статті передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі до двох років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, сутичка сталася в районі військового госпіталю. Автомобілем «Hуundai» керував лікар, який саме їхав на операцію. Він «призупинився, пропускаючи «Ford», проте водієві цього було мало».

На місце події була викликана поліція. Водій «Ford», побачивши патруль, утік, але коли по його автівку приїхав евакуатор, повернувся.

За даними dtp.kiev.ua, цей чоловік (1980 року народження) погрожував травматичним пістолетом «Форт-12Р».

Автомобіль «Ford Mondeo» забрали на штрафмайданчик.

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300