В Ірпені виділили першу в новому році матеріальну допомогу

Photoeditorsdk Export 2021 01 14t184228.166

Сьогодні в Ірпені на Київщині міська комісія з питань матеріальної допомоги, соціальних виплат і житлових субсидій вирішила виділити допомогу 35 місцевим жителям та призначити соцвиплати 70 внутрішньо переміщеним особам. Про це розповів начальник управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міськради Петро Зброжек.

За рішенням комісії, 23 особам буде виплачена матеріальна допомога на лікування онкологічних хвороб, захворювань серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату й наслідків COVID-19; кошти на лікування отримають також діти з інвалідністю. Крім того, у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем допомогу одержать 8 людей, які мають низький рівень достатку чи незадовільний майновий стан, та двоє переселенців, що опинилися в складних життєвих обставинах. Ще 2 особам виділили кошти на поховання.

Також на засіданні комісії 55 ірпінцям було надано або подовжено пільги на житлово-комунальні послуги, а ще 22 – призначено субсидії.

Нагадаємо, як повідомив раніше Петро Зброжек, мешканці сіл Михайлівка-Рубежівка, Забуччя, Козинці й Діброва, які увійшли до Ірпінської територіальної громади, тепер мають можливість скористатися міською комплексною програмою «Турбота», зокрема можуть звертатися по матеріальну допомогу


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300