В Ірпені з’явився «Безпечний простір» для жінок та дівчат (відео)

Сильні, незламні й водночас тендітні та вразливі. Це про українок в умовах сьогодення. Щоб підтримати їх у цей складний час, в Ірпені відкрили «Безпечний простір» для жінок та дівчат.

Тетяна Ватажишина, координаторка «Безпечного простору»:
«Це місце, де ми будемо дбати про фізичну і психоемоційну безпеку наших відвідувачок. «Безпечний простір» для жінок – він суто для жінок. Чоловіків тут не буде. Усі наші працівниці, спікерки, тренерки й відвідувачки – це лише жінки та дівчата».

Організатор проєкту – Міжнародний медичний корпус. Програма розрахована на жінок і дівчат від 14 років.

Людмила Чернявська, заступниця керівника Програми «Протидія гендерному насильству» Міжнародного медичного корпусу:
«Для них потрібна в першу чергу емоційна підтримка, спілкування. І цей простір якраз буде сприяти тому, що жінки й дівчата будуть збиратися тут і розмовляти на ті теми, які їх хвилюють».

До організації «Безпечного простору» долучилася депутатка Ірпінської міськради, радниця міського голови із соціальних питань Оксана Нечитайло.

Оксана Нечитайло:
«Жінки – це своєрідні лампи, це ті частинки світу, які дарують лише позитив і енергію для своїх чоловіків і своїх дітей. І хотілося б, щоб у нашій громаді завдяки таким центрам їхня енергія тільки поповнювалася».

«Безпечний простір» відкритий для всіх охочих жінок. Працює в будні з 8:00 до 17:00. Адреса – вулиця Павленка, 2/1, 3-й поверх. За деталями звертайтеся за номером (066)890-03-29.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300