В Ірпені започаткують танцювальні вечори під відкритим небом

Gallery!rhw

Цієї весни в Ірпені будуть започатковані танцювальні вечори під відкритим небом. У парках, скверах, на набережній або інших відкритих майданчиках усі охочі зможуть потанцювати танго, сальсу чи бачату. Про таку ініціативу розповіла в програмі ITV «По суті» засновниця танцювального центру «Irpin Dance Centre» Катерина Бадікова.

«Це моя мрія – щоб у нас в Ірпені були такі танцювальні вечірки на свіжому повітрі, – сказала вона. – Не є таємницею, що в Ірпінь люди переїжджають найчастіше з Києва, а в Києві це все дуже розвинено, є багато вечірок – сальсатеки, бачата-паті – і цього бракує. Їздити знову в Київ –далекувато й накладно, тому хочеться, щоб це було тут. І щоби якомога більше людей танцювало».

За словами Катерини, новацію планують запроваджувати пізньою весною, коли встановиться тепла погода – «можливо, ближче до травня».

«Найближче до нас місце – це сквер Матері («Irpin Dance Centre» розташований на вул. Григорія Сковороди – ред.). Там ми вже, до речі, проводили майстер-класи з нагоди відкриття скверу. Ще плануємо влаштовувати такі вечірки на набережній», – поділилася планами засновниця танцювального центру.

Вона також зауважила, що українці активно переймають європейську традицію танців просто неба і все рідше комплексують. «Зараз молодь прогресивна, і старше покоління дивиться на молодь. Світ став більш відкритим, більше з’явилося можливостей для подорожей, для того, щоб подивитися, як можна жити інакше», – відзначила Катерина Бадікова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300