В Ірпені завершують будівництво цокольного поверху дитсадка «Віночок» (відео)

В Ірпені на вулиці Київській активними темпами зводять новий корпус дитсадка «Віночок». Ще місяць тому на цьому місці лише починали рити котлован. А зараз уже завершують викладати стіни цокольного поверху.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«У нас завдання – до кінця травня перекрити повністю цокольний поверх і побудувати 30 відсотків стін першого поверху. Ми ставимо завдання перед нашими підрядниками, щоб у наступному році, у квітні місяці, відкрити повноцінний садочок».

Окрім будівництва цоколя, днями розпочнуть прокладати внутрішню та зовнішню каналізацію. Зазвичай до зовнішніх інженерних мереж приступають на пізніших етапах, але тут ці роботи виконуватимуть одразу, в комплексі з іншими процесами.

Сергій Росстальний, керівник підрядної організації:
«Так технологічно нормально. Більше того, це завжди скорочує терміни загального будівництва. Для того, щоб у подальшому не витрачати час для її (каналізації) облаштування, ми це зробимо зараз. Проєктна організація погодилася з цим і надала всі розрахунки».

Підрядник каже – хід робіт щоденно контролює служба технічного нагляду. Наразі будівельники працюють із випередженням затвердженого графіка. Кажуть – немає жодних перешкод, які б гальмували зведення будівлі.

Сергій Росстальний:
«У нас на сьогоднішній день є чітке взаєморозуміння з замовником, є фінансування, є плани і виконання цих планів. Ми стараємося не підводити замовника, замовник не підводить нас».

Нагадаємо, новий садочок будують на території діючого старенького закладу. Майбутній  дитсадок матиме три поверхи і розрахований на 12 груп. І це буде вже п’ятий дошкільний заклад, зведений в Ірпені за останні шість років.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300