В Ірпені завершують утеплення спортзалу ДЮСШ (відео)

Photoeditorsdk Export (55)

В Ірпені на Київщині майже завершили роботи, пов’язані з утепленням спортзалу дитячо-юнацької спортивної школи. Про це розповів перший заступник міського голови Олександр Маркушин. Відвідавши об’єкт, він позитивно оцінив результати робіт, але водночас вказав на окремі недоліки, які будівельникам належить виправити в тижневий термін.

Як відзначив Маркушин, рішення провести утеплення спортивної зали було зумовлене тим, що, «по-перше, вона була холодною, а по-друге — тут була стара плитка, вона відпадала, і була небезпека травмування дітей».

«Зараз підрядник уже виконав роботи, він демонтував стару плитку, приклеїв мінвату, потім зробили утеплення «короїдом». Усі роботи виконані якісно, але є декілька зауважень. Перше — це пожежна драбина, яка не дороблена до кінця. Її повинні пофарбувати, зробити зручні й безпечні поручні. І друге питання — вивезти будівельне сміття, яке залишилося після виконання цих робіт», — сказав перший заступник мера.

За його словами, робітники пообіцяли виправити недоліки протягом тижня. «Даємо їм тиждень, потім прийдемо, подивимося, проконтролюємо. І обов’язково доповімо громаді», — зазначив Олександр Маркушин.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300