В Ірпені знову відкрився бар «Суши Wok»

Photoeditorsdk Export (2)

В Ірпені на вул. Заріфи Алієвої, 66/1 відновив роботу суші-бар, який належить до популярної української мережі «Суши Wok».

«»Суши Wok» є франчайзинговою мережею, у складі якої незалежний український підприємець здійснює свою діяльність. З урахуванням рекомендацій влади щодо запуску малого бізнесу ми розпочинаємо свою роботу. Наразі головною метою діяльності закладу в м. Ірпінь є підтримка економіки в складний час, забезпечення життя співробітників, сплата комунальних послуг та підтримка орендодавців. Поки наші герої-військові захищають нас на фронті, ми повинні підтримувати економіку країни. Все буде Україна!» – йдеться в повідомленні закладу.

Суші-бар працює з 10:00 до 21:00, за таким же графіком здійснюється й доставка.

Замовлення можна робити через сайт sushiwok.ua або за тел. (095)344-13-64. Мінімальна сума замовлення на доставку— 300 грн, вартість доставки — 30 грн.

Для військовослужбовців ЗСУ та бійців тероборони – знижка 20% від суми замовлення та рисові чіпси з соусом від шефа в подарунок.

Працівники закладу просять «із розумінням віднестися до швидкості доставки та деяких обмежень в асортименті».

Нагадаємо, детальна інформація про магазини, кафе, медичні заклади, підприємства сфери побутових послуг та інші організації й установи, які вже відновили роботу в місті, розміщена в довіднику ITV «Що працює в Ірпені?».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300