В Ірпені зводять уже третій поверх нового корпусу дитсадка «Віночок» (відео)

В Ірпені на вулиці Київській зводять новий корпус дитячого садочка «Віночок». Поруч зі старим приміщенням дитсадка нова будівля вражає не лише своєю масштабністю, але й темпами будівництва.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ще два з половиною місяці тому ми тільки почали заливати фундамент, зараз знаходимося вже на третьому поверсі нашого садочка. Є графік виконання робіт, і наші підрядники випереджають цей графік».

Зараз майстри саме викладають стіни третього поверху. Кажуть – на жодному етапі не затримувались. А завдяки тому, що іноді працюють у дві зміни, вдається дещо й випереджати затверджений графік. Зазначають також, що вже як належне сприймають підвищений контроль за ходом будівництва.

Олександр Гречка, начальник дільниці:
«Нас міська рада контролює. По-перше, приїжджає керівництво міської ради, а ще є технагляди, які практично щодня приїжджають і контролюють хід виконання робіт».

Наразі вже повністю готовий до внутрішніх робіт цокольний поверх будівлі. Тут уже встановили і засклили вікна, зробили стяжку підлоги. Особливість цього садочка в тому, що він матиме свій басейн. Його й розмістили в цоколі.

Олександр Маркушин:
«Це буде перший у нашому регіоні комунальний садочок із басейном. На сьогоднішній день уже залита чаша, зроблені комунікації, підведена вода, каналізація».

Новий дитсадок на Київській буде одним із найбільших у місті. Він розрахований на 12 груп, тоді як теперішній (столітній!) вміщає лише три. Будівництво нового корпусу планують завершити весною наступного року, а до того часу діятиме старий садочок.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300