В Ірпінь прибувають учасники веломарафону «TransUkraїne – bikepacking race 2021» (фото, відео)

Photoeditorsdk Export 2021 06 25t192119.574

В Ірпінь (Київщина) прибувають учасники веломарафону «TransUkraїne – bikepacking race 2021», який стартує завтра на центральній площі міста. Про це редакції ITV повідомили в оргкомітеті змагань.

В облаштованому для марафонців кемпінгу біля набережної р. Ірпінь спортсмени проходять реєстрацію та отримують стартові пакети.

На території кемпінгу розташовані намети для велосипедистів і для співробітників «Муніципальної варти», встановлені душові кабіни, умивальники, туалети, підвезена питна вода, проведене освітлення.

Частина спортсменів поселилася в готелях, у яких приймають постояльців із велосипедами.

Попередньо для участі у веломарафоні зареєструвалося 185 осіб.

Урочисте відкриття змагань відбудеться о 8:30 ранку, старт – о 9:00.

Як повідомлялося, учасники велопробігу їхатимуть вулицями Шевченка та Соборною в бік ТЦ «Жираф». У Бучі вони будуть рухатися вулицями Вокзальною, Яблунською та Заводською. За безпекою руху під час проїзду велосипедистів стежитимуть поліцейські, інспектори «Муніципальної варти», а також волонтери – регбісти з ірпінської команди КСК-ДЮСШ на чолі зі старшим тренером Віталієм Краснодемським.

Нагадаємо, учасники веломарафону проїдуть півтори тисячі кілометрів і фінішують у Львові. Нагородження переможців відбудеться 18 липня на ірпінській набережній. 

Марафон організовується за підтримки Ірпінської міської ради та мера міста Олександра Маркушина. Генеральний спонсор – товариство «Відважних». 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300