В Ірпінь привезли з Німеччини 74 дров’яні пічки для ОСББ

Photoeditorsdk Export

В Ірпінь доставили з Німеччини 74 дров’яні печі для приготування їжі й обігріву. Днями їх передадуть тим об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), які ще не мають буржуйок на випадок довготривалих відключень електроенергії. Про це повідомив у соцмережах Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Він зазначив, що печі отримані завдяки ґрантовій програмі «Можливі спеціальні фонди для України», на яку спільно подали заявку міста-побратими Ірпінь і Борна (Німеччина).

«Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), Німецькою асоціацією міст (DST) та сервісною агенцією «Громади в єдиному світі» (SKEW) надали для цього спеціальне фінансування, і ми щиро вдячні за їм за це. Також дякуємо Олені Овчаренко, яка координує співпрацю українських і німецьких міст-побратимів мережі «Engagement Global», та Артему Садомову, координатору офісу SKEW в Україні, за постійну підтримку українсько-німецьких проєктів Ірпеня і Борни. Дякуємо міському голові Борни Оліверу Урбану та його заступнику Сьорену Росса за можливість реалізації спільного проєкту та підтримку. Дякуємо GIZ в особі Маркуса Лампе, відповідального за закупівлю печей та передачу їх в Борну. Також подяку висловлюємо Сільвіо Вайзе, керівнику регіонального відділення компанії «Baywa» в Борні за фінансову підтримку транспортування вантажу до Ірпеня», –  наголосив Маркушин.

ВІн також висловив «особливо велике спасибі радниці Ірпінського міського голови з міжнародної співпраці Оксані Сулимі за координацію цього проєкту і пророблену величезну роботу».

Міський голова зауважив, що пічки виготовлені в Болгарії, «тому «зраду» щодо назви торгової марки («Zvezda» – ред.) одразу скасовуємо – її завжди, за бажанням, можна зафарбувати».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300