В Ірпінській лікарні запустили ремонт інфекційного відділення (відео, доповнено)

Photoeditorsdk Export 2020 03 20t133941.914

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, директор центральної міської лікарні Антон Довгопол, депутати міськради й місцеві підприємці відвідали приміщення інфекційного відділення Ірпінської лікарні, де терміново починається капітальний ремонт. Про це Карплюк повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні разом із підприємцями Ірпеня перевірили початок ремонтних робіт в інфекційному відділенні Ірпінської лікарні», — зазначив він.

За його словами, ірпінська «інфекційка» 35 років не знала ремонту.

«Ми сьогодні перебуваємо командно тут, щоби в максимально короткий період зробити так, аби вона слугувала нашим територіальним громадам. Тому слідкуємо уважно за кожним днем виконання робіт і побачимо, чи здатні ми хоч трохи повторити подвиг, який зробили китайці, коли за зовсім невеликий період створили лікарню для своїх мешканців», — сказав Володимир Карплюк у відеозверненні, записаному в приміщенні інфекційного відділення.   

Сьогодні разом з підприємцями Ірпеня перевірили початок ремонтних робіт інфекційного відділення Ірпінської лікарні. Ремонт тут не робили десятиліттями. Вдячний всім друзям та кожному представнику місцевого бізнесу за долучення до ініціативи по ремонту «інфекційки».#Ірпінь #Irpin #Україна #Київщина #Приірпіння #Ирпень #Київська_область #Ukraine #місто #city #2019 #Гостомель #Ворзель #Коцюбинське #НовіОбличчя #Карплюк #коронавірус #COVID19 #епідемія #пандемія #карантин

Geplaatst door Володимир Карплюк op Vrijdag 20 maart 2020

«Разом із Володимиром Карплюком ми об‘єднали зусилля бізнесу та влади, депутатів та підприємців, і почали діяти. Реконструкція інфекційного відділення Ірпінської лікарні — наша спільна справа. Тож досить скиглити ), менше слів, закатали рукави — і до роботи», — написав у соцмережі перший заступник мера Олександр Маркушин.

Разом з Володимир Карплюк ми об‘єднали зусилля бізнесу та влади, депутатів та підприємців і почали діяти. Реконструкція інфекційного відділення Ірпінської лікарні — наша спільна справа. Тож, досить скиглити ), менше слів, закатали рукави і до роботи. #Ірпінь #Україна #Київщина #Київська_область #Ukraine #Irpin #photo #instagram #irpincity #irpin_insta #i_love_Irpin #Маркушин #НовіОбличчя #Нові_Обличчя #iloveIrpin #коронавірус #вірус #2020 #Ірпінці

Geplaatst door Олександр Маркушин op Vrijdag 20 maart 2020

Нагадаємо, вчора Ірпінська міськрада на сесії виділила на ремонт інфекційного відділення 500 тис. грн. Водночас Олександр Маркушин закликав депутатський корпус і бізнесменів надати фінансову допомогу для швидкого, без затяжних тендерних процедур, проведення ремонтних робіт.    

Раніше між Ірпінською міською радою та Благодійною організацією «Фундація добрих справ» був підписаний меморандум про об’єднання зусиль задля збору коштів на оперативний ремонт інфекційного відділення, яке, за потреби, зможе прийняти до 50 хворих.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — і отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300