В Ірпінській мерії привітали з прийдешніми святами членів сімей загиблих учасників АТО

Photoeditorsdk Export 2020 12 22t195155.175

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин привітав із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим членів сімей загиблих воїнів АТО. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці керівник управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міськради Петро Зброжек.

У зустрічі також брали участь перший заступник мера Андрій Кравчук та секретар міськради Анжела Макеєва.

Були обговорені нагальні питання, які турбують родини загиблих – зокрема, щодо компенсації на оплату житлово-комунальних послуг, забезпечення безкоштовними ліками, санаторно-курортним лікуванням та квитками на проїзд.

Міський голова підтримав пропозицію щодо безкоштовного проведення ПЛР-тестувань для членів родин загиблих. Також він запропонував керівнику Громадської ради учасників АТО Юрію Калініну підготувати та подати матеріали на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ірпінь», надавати пропозиції щодо проведення святкових заходів за участю сімей загиблих (померлих) учасників АТО та облаштування Алеї Слави.

Членам сімей воїнів вручили подарунки до свят.

«Проводжаючи 2020 рік, згадали і про соціальну підтримку членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО. 26 родин загиблих отримали матеріальну допомогу на суму близько 1 млн грн відповідно до обласної програми соціальної підтримки учасників АТО та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. 6 сім’ям загиблих було надано матеріальну допомогу Ірпінською міською радою відповідно до Комплексної програми «Турбота» на загальну суму 28000 грн. 18 сім’ям загиблих (померлих) надаються пільги на оплату житлово-комунальних послуг як доплата до державної субвенції з місцевого бюджету та на отримання ліків. Усі члени сімей загиблих (померлих) отримали щорічну грошову допомогу до 5 травня», – відзначив Петро Зброжек.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300